Bij AbsolutelyDrag is alles bespreekbaar. Om het voor u makkelijk te maken, zijn er enkele pakketten samengesteld. Eventueel kan AbsoluetlyDragj extra dames voor u meenemen om uw evenement nog sprankelende te maken. Een kennismaking vooraf is voor hen geen probleem. De prijs is in overleg en afhankelijk van diverse factoren, waaronder de gevraagde activiteit(en), de tijdsduur en locatie: u krijgt dus altijd een offerte op maat. Wilt u een van onderstaande pakketten boeken of heeft u een vraag aan de dames van AbsolutelyDrag, neem dan contact met hen op.

Houd tevens hun instagramprofielen (amy_astoria en victoria_vyper) in de gaten voor openbare evenementen waar u de dames kunt ontmoeten.

Prictures by ShotsByRik.

Pakket lipliner

Verzorgde avond met hosten en optredens in uw café of bar of tijdens uw (bedrijfs)feest.

AbsolutelyDrag verzorgt voor u een volledige avond (5 uur) met presentatie en optredens (10 optredens verdeeld over 3-4 blokken). Wij zullen uw event, indien gewenst, tevens promoten op onze social media. Uiteraard mengen wij ons tussendoor onder uw gasten en kunnen we voor interactief entertainment zorgen.

Indien u graag de avond wilt uitbreiden met meer drag queens, is dit uiteraard mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

Pakket Mascara

Optreden in uw café of bar of tijdens uw (bedrijfs)feest.

AbsolutelyDrag is aanwezig (3 uur) en zet de boel op het podium op stelten (6 optredens verdeeld over 2 blokken). Wij zullen uw event  indien gewenst, tevens promoten op onze social media. Uiteraard mengen wij ons tussendoor onder uw gasten.

Pakket Blush

Hosten van uw event

AbsolutelyDrag verzorgt de presentatie van uw event (max. 3 uur) en is, indien gewenst, het gezicht van uw event. Wij delen uw event indien gewenst, tevens op onze social media. Wij kunnen voor uw social media-uitingen (rechtenvrij) beeldmateriaal aanleveren.

Pakket Oogschaduw

Gastvrouwen

AbsolutelyDrag ontvangt uw gasten en geeft ze een warm welkom (max. 2 uur). Een verrassende start van uw evenement.